11-12-12

Niet enkel het stof afvegen

 
Mijn gezicht kan wel achter rook verdwijnen, zonder mij daarvoor te moeten schamen .Ik merkt toch in de kranten en tijdschriften dat er wat mis loopt met onze planeet. Zonder te willen functioneren als een profeet en de beker der onschuld te  drinken denk ik  dat het geen kunst is wat wij met zijn alle verrichten.
 
Moet soms het mes op de keel gezet worden alvorens wij een stap zetten. We zijn het unaniem over eens dat de natuur wonderbaarlijk is en dat we in eerste instantie moeten denken aan de mens. Laat ze toch niet teveel bouwen in het bos.
 
Ik heb  de gewoonte aangenomen mij uit te drukken op een kunstzinnige manier. Erg groot is dat niet, maar het geeft toch bodem onder de voeten. Hoe teer de scheut wel is en hoe helder de knop wordt weergegeven , in een graf belanden zonder enig zinnige daad in je leven verricht te hebben wil ik niet .
 
Op mijn blog moet niet gereageerd worden en  geen poorten geforceeren. Ik tracht te leven met een zuiver geweten, met het besef dat een mens alleen ,niets kan veranderen. Krul je krachten bij elkaar en spreek een heldere taal als het gaat over onze planeet.
 
De groene rakker

07:00 Gepost door Patrick Van Gampelaere | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.