22-06-12

jouw kleur

 

Jouw kleur

Jouw kleur is niet te vatten. Je lacht ermee, danst en speelt het moeiteloos bij elkaar. Je ziet elke vloek of ik je niet ken. Zoals ook je karakter is niet zonder kleur. Het vergeelt niet er komen geen barsten in het blijft vurig leven

Jouw geschiedenis van kleur heeft een verloop gehad. Al vroeg was je karakter gevormd en je deinsde er niet voor terug tot in het hart van iemand te kijken. Kortom men moet jou verdienen en niet als een bende witte meeuwen blindelings achter een boot vliegen.

Er zijn wat stormen  geweest in je leven en nu ben je zo stevig als een pilaar  in de branding. Je hebt in de plaats van benen een paar vleugels. Je rust op een stokje en je begint het concert des leven te dirigeren. De jonge scheuten maken schorre geluiden niet geschoold maar echt.

Ik probeer een muzikant als een vogel te zijn. Wanneer het niet harmonisch is klinkt het dof of koel. Jij corrigeert mij dan zodat er weer warme klanken uit mijn instrument komen. Ik baseer mij op je natuur. Deze is zo rijk en puur dat zelfs de vogels lessen bij jou komen volgen.

Mag ik een tintje je zijn op jou rijke kleurengamma

04:16 Gepost door Patrick Van Gampelaere | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.